Showbiz

Jador, sa accidentat grav – vezi ce sa intamplat

Jador, accidentare gravă la Survivor România 2021. Faimosul a căzut pe jos de durere în timpul jocului de imunitate

Faimoșii și Războinicii se luptă pentru cea de-a doua imunitate a săptămânii. Traseul de astăzi este unul dificil care îi pune pe concurenți în dificultate. Jador a suferit o accidentare puternică și a fost nevoie de intervenția medicului.

Cel de-al doilea joc de imunitate este o adevărată provocare atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici. Traseul de astăzi este unul complex și dificil care i-a pus pe concurenți în dificultate, fiind nevoiți să se târască prin nămol.
În timpul jocului de imunitate Jador a suferit o accidentare și a fost nevoie de inervenția medicului.
Jador, accidentare gravă pe traseul de la Survivor România 2021
Jocul de astăzi este cel mai important duel pentru cele două echipe de la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinici se luptă cu toate forțele în cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii.
Echipa care va câștiga totemul de imunitate se va salva de la nominalizare. Dacă la primul joc de imunitate traseul a fost exclusiv pe apă, de această dată concurenții au fost nevoiți să înfrunte nămolul. Faimoșii și Războinicii se târăsc prin nămol pentru a câștiga imunitatea pusă în joc.
Trasul este extrem de dificil și complex, între cele două echipe se dă o luptă crâncenă pentru a câștiga miza serii.

Pe traseu Jador a suferit o accidentare puternică, însă lovitura nu l-a oprit din a duce proba la bun sfârșit. Faimosul s-a târât pe coate până la proba de îndemânare și cu toată forța pe care o mai avea a încercat să lupte până la capăt. Duelul dintre Jador și Andrei Dascălu a fost unul foarte strâns, dar care s-a finalizat cu victoria Faimosului. Jador a adus punctul echipei sale, iar scorul a devenit de 4-5 pentru Războinici, Faimosul propulsând echipa mai aproape de scorul albaștrilor.

sursa

Citeste si...