Actualitate

Jandarmi huiduiti la parada din Bucuresti cat si Dragnea: Penalilor”, La puscarie!” VIDEO.

Jandarmi huiduiti la parada din Bucuresti cat si Dragnea: Penalilor”, La puscarie!” VIDEO.Un nou protest a fost chiar de parada in Bucureesti, iar romani si-au aratat nemultumirea in care Jandarmeria a actionat violent fata de ei in 10 august, in care peste 100.000 de romani au fost pasnici, iar Jandarmeria a dat cu gaze lacrimogene si apa, chiar daca nu era cazul, relateaza infoalert.ro.

De la protestul din 10 august, au trecut patru luni, in care cetateni sunt furiosi pentru ca nu este nimeni pedepsit pentru violenta Jandarmeriei, romanii fiind cu mainile in aer, iar jandarmi lovindu-i cu brutalitate.

Si asta au si facut, scandand in acelasi timp „rusine, rusine!” si huiduind.

Totodata, oamenii au venit cu bannere pe care scria „Rusine Jandarmeriei Romane”.

„Jandarmeria este atenta la toate mesajele care circula si se propaga in mediul online. In acelasi timp, ne manifestam convingerea ca cetatenii nu vor raspunde acestor mesaje si provocari, care se propaga in mediul virtual.

Nu excludem posibilitatea sa existe o minoritate, un anumit grup de persoane, care sa aleaga sa se exprime in acest mod.

Este o optiune personala prin care, din punctul nostru de vedere, se descalifica ca oameni, ca cetateni si ca romani”, declarau, luni, reprezentantii Jandarmeriei.

De astfel, au fost huidueliler si pentru Liviu Dragnea in care si-a facut aparitia la Arcul de Triumf.

Seful PSD anuntase ca nu va participa, pentru ca este bolnav si medicul i-a recomandat sa nu stea in frig.

Se pare insa ca a incalcat sfatul medicului si a mers la parada.

In momentul in care pe ecranul montat in Piata Arcului de Triumf a aparut chipul sau, oamenii au inceput sa huiduie si sa scandeze „Penalilor”, „La puscarie!”.

https://www.facebook.com/epochtimesro/videos/223955265192491/

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *