Showbiz

Joaquin Phoenix a salvat o vacă şi un viţel de la abator

Joaquin Phoenix a salvat o vacă şi un viţel de la abatorJoaquin Phoenix a salvat o vacă şi un viţel de la un abator din California. Momentul a fost surprins într-o înregistrare publicată de organizaţia The Farm Sanctuary.

Actorul a vizitat abatorul Manning Beef din Pico Rivera, fiind însoțit de mama sa, Heart, de reprezentanți ai acestei organizații, dar și de activiști pentru drepturile animalelor de la Los Angeles Animal Save, notează b1.ro.

Phoenix a discutat cu Anthony Di Maria, CEO-ul abatorului, despre sacrificarea animalelor, activitate pe care primul a numit-o „crimă”, iar al doilea „recoltare”.

Actorul a botezat vaca Liberty, iar pe viţel Indigo.
„Liberty şi Indigo nu vor mai fi expuşi niciodată cruzimii şi nu vor mai fi atinşi de mâini aspre şi neîndurătoare. Speranţa mea este că îl vom vedea pe Indigo crescând alături de mama sa, Liberty, la Farm Sanctuary.
Ne vom aduce aminte că prietenia poate răsări din cele mai neaşteptate locuri şi că indiferent de cât suntem de diferiţi, bunătatea şi compasiunea trebuie să conducă totul în jurul nostru”, a declarat actorul.

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *