Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Extern

Justin Bieber spune că problema lui cu drogurile era atât de gravă, încât bodyguarzii i-ar verifica pulsul în timp ce dormea

Superstarul canadian și-a dezvoltat o reputație de comportament rău și un obicei serios de droguri în anii trecuți, până la punctul în care agenții de securitate intrau în camera lui noaptea și-i verificau pulsul pentru a se asigura că este încă în viață, a declarat Bieber pentru GQ.
„A fost ca și cum aș fi avut tot acest succes și tot așa: sunt încă trist și încă mă doare. Și mai am aceste probleme nerezolvate. Și am crezut că tot succesul va face totul bun. Și așa pentru mine, medicamentele erau un agent amorțitor pentru a continua să treacă „, a spus el.
Primul single al lui Bieber, „One Time”, a devenit platină în 2009, când avea doar 15 ani. A devenit o vedetă globală în următorii câțiva ani, înainte ca comportamentul său să devină din ce în ce mai neregulat , cu o serie de pensule cu legea .
În noiembrie 2018, Bieber a anunțat că s- a căsătorit cu Hailey Baldwin .
Apoi, în martie 2019, a spus că ia timp din muzică pentru a se concentra asupra sănătății sale mintale .
El discută aceste lupte, precum și revelația sa din iunie 2020 că suferă de boala Lyme , în interviul GQ.
„Pentru a fi sincer, sunt mult mai sănătos și am avut o mulțime de lucruri. Am avut mono și am boala Lyme”, a spus Bieber.
„Dar navigam, de asemenea, pe o mulțime de terenuri emoționale, care aveau multe de-a face cu asta. Și ne place să dăm vina pe multe alte lucruri. Uneori … De multe ori sunt doar lucrurile tale.”
sursa

Citeste si...