Actualitate

La 18 ani, își vinde virginitatea „unui bărbat adevărat”. „E mai bine decât să o pierd la o băută”

La 18 ani, își vinde virginitatea „unui bărbat adevărat”. „E mai bine decât să o pierd la o băută”Încă o tânără a ales să-și scoată virginitatea la licitație și să se dăruiască celui care îi va oferi și un avantaj financiar, nu doar unul al plăcerii.

Ea consideră că este „mai bine să o piardă în acest mod, decât la băutură, la o petrecere”.

Este vorba despre Iulia, o fata din Ucraina care pretinde că are 18 ani și este virgină. Unul dintre cele mai frapante aspecte ale anunțului său este că l-a publicat pe un site unde sunt puse la vânzare ceasuri, antichități sau afaceri.

Imaginați-vă că sunteți în căutarea unui ceas vechi, de valoare, dar dați peste „Virginitate de vânzare”, cu imaginea unei tinere atrăgătoare, dornică să se dăruiască celui care oferă un preț avantajos.
Fată drăguță, 18 ani, elevă. Îmi vând virginitatea unui bărbat serios care îmi va oferi asistența financiară de 1.600 de euro. Întâlnirea va avea loc din Meltipol (oraș din sud-vestul Ucrainei), ales doar de mine”, se autodescrie tânăra, potrivit The Sun.

De asemenea, ea mai menționează că are nevoie de bani pentru o cauză nobilă, nu pentru a-i cheltui pe „distracții”. Doritorii sunt rugați să o contacteze pe Skype. În plus, este dispusă să-și facă analize la un spital local pentru a dovedi că nu suferă de vreo boală contagioasă cu transmitere sexuală.

Click.ro

Citeste si...