Showbiz

La ce vârstă fragedă și-a pierdut Monica Gabor virginitatea

A dus o viață de divă după ce s-a cuplat cu Irinel Columbeanu, dar puțini sunt cei care știu că Monica Gabor a trăit o adevărată traumă în adolescență. Fosta „scorpie” de la Izvorani și-a pierdut virginitatea la o vârstă fragedă, în urma unui viol.
Monica Gabor a stârnit numeroase controverse de-a lungul timpului, dar nu mulți sunt cei care au știut cum anume și-a pierdut virginitatea.

Deși mulți se gândeau că Irinel Columbeanu a fost primul bărbat din viața ei, ei bine, realitatea este alta și este mult mai dureroasă. Monica Gabor și-a pierdut virginitatea la numai 16 ani, în urma unui viol.

Citește și: Monica Gabor a slăbit enorm! Despărțirea de Mr. Pink a afectat-o mai tare decât lasă să se vadă?!

Monica Gabor a fost violată la 16 ani
Șatena a fost vândută de un individ pe nume Dinu Damaschin, pe suma de 1.000 de dolari. De asemenea, Monica Gabor a povestit, la un moment dat, totul despre încercările eșuate ale lui Dinu Damaschin de a o viola.
Într-o seară Dinu Damaschin m-a dus la «Latin» unde l-a invitat şi pe Cristi Tănase şi i-a spus acestuia că sunt virgină şi că mă dă pentru suma de 1000 de dolari, iar Cristi Tanase a fost de acord şi m-a obligat să merg cu el la Hotel Decebal.
Împotriva voinţei mele am fost cu acesta la hotel, am început să plâng, i-am spus lui Cristi Tanase că sunt virgină. El a spus că nu-l interesează, după care m-a violat”, a declarat Monica Gabor.

Am fost cazată la Hotel B. (…) şi am stat în cameră cu Dinu Damschin care a încercat pentru prima oară să mă violeze, dar nu a putut deoarece eu am refuzat ceea ce mi-a propus spunându-i că eu sunt virgină”, a adăugat modelul. Se pare că totul s-a petrecut în anul 2003. Din fericire, în anul 2004, Monica Gabor a scăpat de Dinu Damaschin.

sursa

Citeste si...