Publicitate
Politica

Laura Codruța Kovesi nu are cum să fie iubită într-o țară coruptă.

Publicitate

Laura Codruța Kovesi nu are cum să fie iubită într-o țară coruptă.Nu toți membrii PSD tremură de frica DNA și doresc înlăturarea Laurei Codruța Kovesi din fruntea instituției anticorupție.

Influentul lider PSD din Cluj și fost ministru de Interne în guvernul Năstase și al Transporturilor în perioada lui Victor Ponta, Ioan Rus, a deviat de la linia partidului precizând că singurul motiv pentru care Kovesi nu poate fi iubită este faptul că e o țara coruptă.

Publicitate

Procurorul general sau procurorul şef DNA sau DIICOT nu au cum să fie oameni iubiţi de o anumită categorie de oameni. Nu au cum într-o ţară coruptă„, a spus Ioan Rus
Cu toate acestea trebuie remarcat de când a venit Liviu Dragnea la șefia PSD, Ioan Rus nu mai face parte din liderii locali agreați la vârful partidului, fiind considerat chiar un dizident din grupul de la Cluj care ar fi mai apropriat acum de președintele Iohannis decât de partid.

În aceeași emisiune, Cozmin Gușă a subliniat faptul că toată campania anti-DNA ce are loc în această perioadă este o victimizare a celor vinovați de corupție, iar această strategia întârește lupta anticorupție și nicidecum nu o înfrânge.

Toată această strategie a unor vinovaţi, că eu nu am văzut vreun nevinovat care să urle foarte tare împotriva Laurei Codruţa Kovesi în acest moment, toată această strategie de victimizare a unor vinovaţi, nereuşind s-o distrugă, a reuşit să o întărească„, a declarat Cozmin Guşă.

B1.ro

Publicitate

Citeste si...