Actualitate

Laura Codruța Kovesi spune ca nu este vinovata si declara doar adevarul: „Am primit numeroase amenințări”

Laura Codruța Kovesi spune ca nu este vinovata si declara doar adevarul: “Am primit numeroase amenințări”Laura Codruța Kovesi a a declarat astazi dupa ce a iesit de la Curtea Suprema, ca inca beneficiaza de protectie de la SPP, deoarece in baza unei decizii luate in cadrul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, relateaza b1.ro.

Întrebată dacă e normal să meargă cu mașină de la SPP și cu pază de la SPP, fosta șefă a DNA a răspuns: ”Da, am protecție în acest moment. Protecție față de faptul că am primit numeroase amenințări.

Atunci când am încheiat mandatul am și trimis copie după toate amenințările pe care le-am primit și toate riscurile care există la siguranța mea fizică și Consiliul Suprem de Apărare a Țării a decis că trebuie să beneficiez de protecție în continuare”. 

Laura Codruța Kovesi s-a prezentat miercuri în fața judecatorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție. Judecătorii vor decide dacă îi ridică măsura controlului judiciar precum și interdicțiile, cum ar fi cea de a vorbi cu presa sau de a părăsi țara. Decizia va fi definitivă.

De asemenea, joi este programată şi a treia rundă de negocieri între Parlament și Consiliul european cu privire la numirea procurorului şef european.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *