Publicatia Antena24.ro.

Legătura dintre Gheorghe Dincă și Cristian Cioacă


loading...

Legătura dintre Gheorghe Dincă și Cristian CioacăOamenii sunt șocați de ceea ce s-a putut întâmpla în Caracal, iar fiecare informație nouă care apare în cazul ”Gheorghe Dincă” este analizată și primește interpretări multiple. Se lansează ipoteze diverse și se fac analogii cu alte cazuri celebre în care a fost vorba despre crime odioase.

Bineînțeles, nu putea lipsi comparația cu ancheta desfășurată în cazul ”Elodiei Ghinescu”, cu atât mai mult cu cât – în cee ce privește desfășurarea de atunci a evenimentelor tragice – cadavrul avocatei nu a fost descoperit nici până până acum. Zâmbetul lui Gheorghe Dincă a fost comparat cu zâmbetul superior afișat de Cristian Cioacă, iar psihologul Cristian Andrei a pus punctul pe ”i” într-o intervenție la Kanal D.
”Acest zâmbet e zâmbetul stil Cioacă – adică sfidarea justiției, a comunității. Arată divorțul între persoană și societate. . Cam asta spune acest zâmbet arătând că acest bărbat și-a iamginat această fază în care o să fie prins și era pregătiți. Știa ce fel de fapte face și știa că va fi întrebat și avea raspusurile în capul lui. La vârstA pensionării, Gheorghe Dinca nu pare senil, deși invocă puțin probabila… amnezie temporară. Când încă era cooperant, ar fi găsit explicație pentru fiecare situație în parte, dar nu și răspuns la întrebarea: ”, a explicat Cristian Andrei.
Liviu Chesnoiu: ”Să batem fierul cât e cald”
Expertul poligraf Liviu Chesnoiu este de părere că lucrurile nu trebuie tărăgănate și că Gheorghe Dincă ar trebui testat de cel mai bătrân – experimentat – expert poligraf.

” Trebuie să-l testeze cel mai bătrân expert poligraf că dacă se duce unul mai tânăr, e relaxat! El poate să pluseze, poate are în mână o cacealma și plusează. El când a început să recunoască un picuț atunci trebuia să mergem, să batem fierul cât e cald. S-a pierdut acel moment psihologic. Când a început să zică nu trebuie să I se dea o pauză, că să i se încarce bateriile. Hoțul neprins e negustor cinstit. Chiar dacă el a recunoscut ceva, la un moment dat, acest personaj negativ poate să și-o retragă…”, a declarat Liviu Chesnoiu, conform sursei precizate mai sus.

sursaCiteste si...


Ordonanţa Militară nr. 5: Prelungirea cu 14 zile a interdicţiei pentru zborurile înspre şi dinspre Italia şi Spania

Ordonanţa Militară nr. 5: Prelungirea cu 14 zile a interdicţiei pentru zborurile înspre şi dinspre Italia şi Spania

Secretarul de stat Bogdan Despescu a declarat, luni seara, că prin Ordonanța Militară nr. 5, se prelungește măsura suspendării zborurilor spre și dinspre Spania și Italia pentru încă 14 zile. Prin Ordonanța Militară nr. 5 se prelungește măsura suspendării zborurilor spre și dinspre Spania și Italia...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *