Sport

Lionel Messi va lua măsuri legale după ce s-a scurs contractul de 492 milioane de lire sterline

Barcelona declară că vor întreprinde „acțiuni legale adecvate” împotriva ziarului spaniol El Mundo după ce a publicat detalii despre contractul de 492 milioane de lire sterline al lui Lionel Messi.

Barcelona a negat „orice responsabilitate pentru publicarea acestui document”.

Potrivit lui El Mundo, contractul pe patru ani al lui Messi valora un posibil 555.237.619 euro până la 30 iunie 2021.

Înseamnă că tânărul de 33 de ani ar primi până la 123 milioane de lire sterline pe sezon.

Barcelona a declarat într-o declarație că „regretă” publicarea sa, adăugând: „FC Barcelona neagă categoric orice responsabilitate pentru publicarea acestui document și va lua măsurile legale corespunzătoare împotriva ziarului El Mundo, pentru orice daune care ar putea fi cauzate ca rezultatul acestei publicații.

„FC Barcelona își exprimă sprijinul absolut pentru Lionel Messi, în special în fața oricărei încercări de a-i discredita imaginea și de a-și deteriora relația cu entitatea în care a lucrat pentru a deveni cel mai bun jucător din lume și din istoria fotbalului”.

Internaționalul argentinian Messi s-a alăturat Barcelonei la 13 ani, dar a transmis o cerere de transfer în august.

Rămâne incertitudinea dacă va rămâne cu clubul când contractul i se termină în vară.

Messi este golgheterul record al Barcelonei și a câștigat 10 titluri La Liga, Liga Campionilor de patru ori și Balonul de Aur – acordat celui mai bun jucător din lume – de șase ori.

Cererea sa controversată de vară de a pleca a urmat ciocnirilor cu președintele clubului, Josep Maria Bartomeu, care a demisionat în octombrie.
sursa

Citeste si...