Sport

Lionel Messi Viitorul căpitanului Barcelonei în centrul atenției, PSG așteaptă în Liga Campionilor

Când Lionel Messi le-a spus familiei sale vara trecută despre intenția sa de a părăsi Barcelona pentru a juca în străinătate, toți cei implicați în conversație au plâns.

Miscarea nu s-a concretizat niciodată, întrucât argentinianul a optat împotriva luării clubului în fața instanței, în urma unei dispute de nivel înalt în care el a simțit că contractul său îi dădea dreptul să plece gratuit, o poziție contestată de catalani.

Nu există nicio clauză de răscumpărare în ultimul an al contractului său, așa că ar fi putut pleca gratuit în ianuarie, dar tânărul de 33 de ani nu a luat încă o decizie finală cu privire la viitorul său. Chiar dacă s-a gândit să se mute în câteva ocazii, el nu a fost niciodată atât de aproape de părăsirea clubului în care s-a alăturat în vârstă de 12 ani.

Pe atunci, decizia sa de a rămâne în Spania cu tatăl său, mai degrabă decât de a se întoarce în Argentina, a fost cea care a rupt în cele din urmă familia sa. Această alegere a schimbat viața. Cel cu care se confruntă acum nu va fi chiar atât de traumatic, dar va avea implicații majore.

Incertitudinea cu privire la viitorul său este pusă în evidență în această săptămână, deoarece Messi îl conduce pe Barcelona într-o gură de gură apucătoare în Liga 16 a Ligii Campionilor împotriva Paris St-Germain, un club care l-a dorit în vară și al cărui interes nu a scăzut.

Presiunea este pusă pe Messi de către PSG
Pe măsură ce meciul PSG s-a apropiat, Barcelona a primit mesaje constante de la Franța despre viitorul lui Messi.

Revista France Football a publicat o imagine batjocorită a lui Messi purtând o cămașă PSG, împreună cu un articol imens care detaliază capitolul și versurile despre toate aspectele oricărei înțelegeri care ar putea aduce jucătorul în Franța.

 

sursa

Citeste si...