Actualitate

Liviu Dragnea,- Duminica grupurile parlamentare PSD se vor intalnii

Liviu Dragnea,- Duminica grupurile parlamentare PSD se vor intalniiPreşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat că duminică va avea o întâlnire cu grupurile parlamentare ale partidului.
Avem întâlnire cu grupurile parlamentare duminică, la ora 13,00, la Parlament„, a declarat Liviu Dragnea, luni, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, întrebat dacă Mihai Tudose va primi vreo funcţie în Camera Deputaţilor relateaza romaniatv.net.

Întrebat cum va fi relaţia dintre partid şi premierul desemnat Viorica Dăncilă astfel încât să nu se mai întâmple situaţii ca în cazurile Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose, Dragnea a răspuns că va fi o relaţie firească, cu mai multă comunicare.

Legat de programul de guvernare, el a precizat că nu sunt mari întârzieri în îndeplinirea acestuia, adăugând că vor fi păstrate obiectivele asumate şi în campania electorală şi „creşterile de pensii şi de salarii anunţate îşi vor urma cursul”.

Parlamentul ar urma să fie convocat săptămâna viitoare în sesiune extraordinară pentru votul de învestitură a noului Guvern.

Citeste si...