Publicitate
Actualitate

Liviu Dragnea, foarte nervos pe subiectul Toader: „Nu e rudă cu mine, nu e nici frate, nici verișor”

Publicitate

Seful PSD-ului Liviu Dragnea este extrem de frurios, astazi a fost la Girgiu, a fost foarte suparat pe intrebarile jurnalistilor pe tema ministrului Justitiei, Tudorel Toader, relateaza www.realitatea.net.

„Nu este ministrul meu, nu e rudă cu mine, nici cu tata sau mama, nu e nici frate, nici verișor.

Publicitate

A fost asumat de PSD, dar se pare că PSD-ul nu și-l mai asumă”, a răspuns Liviu Dragnea, la insistențele jurnaliștilor.

Referitor la moțiunea simplă împotriva ministrului Justiției, care a fost amânată în Senat, Dragnea a susținut că parlamentarii PSD aveau treabă în teritoriu.

„Majoritatea senatorilor PSD erau plecați, aveau treabă în teritoriu, iar d-ul Tăriceanu era plecat din țară. (…) Vor vota așa cum le dictează conțiinta lor de pesediști”, a mai afirmat Dragnea, întrebat în legătură cu amânarea moțiunii.

La întrebarea dacă va fi schimbat Toader de la Justiție, Dragnea a replicat „chiar am venit pentru o problemă importanta…

Îl considerați prea important pe acest om”.

Deranjat de faptul că e întrebat în continuare despre relația cu ministrul Justiției, Dragnea a spus că nu vorbește decât despre roșii: „Rămaneți cu Toader al vostru”, a spus Dragnea la plecare.

Liviu Dragnea și-a continuă miercuri turneul prin ţară. Împreună cu ministrul Petre Daea și Niculae Bădălău, șeful PSD a mers în județul Giurgiu, în comuna Colibaşi, acolo unde a început programul de tomate.

Publicitate

Citeste si...