Showbiz

Lora a savurat ultimele zile de vară din plin!

Lora a savurat ultimele zile de vară din plin!Lora a savurat ultimele zile de vară din plin și părea că nu se mai satură de plajă. Vedeta a avut o apariție de-a dreptul uluitoare și a ”incendiat” plaja din Mamaia cu posteriorul erotic, dar și cu câteva exerciții incitante.
Weekendul trecut a întâlnit-o pe Lora pe o renumită plajă din stațiunea etalon a litoralului românesc
Din câte se pare, după ce și-a încheiat colaborarea cu PRO TV-ul, sexoasa cântăreață nu se mai lasă dusă de la mare.
Într-un costum de baie colorat și cu un look exotic, artista a furat privirile tuturor.

Fără doar și poate, Lora a fost una dintre cele mai surprinzătoare apariții de pe renumita plajă din Mamaia.

Etalând o formă de zile mari, senzuala artistă s-a bucurat pe deplin de ultimul soare de vară.

Cum este mai tot timpul pusă pe șotii, Lora a reușit să uimească întreaga audiență în momentul în care, împreună cu o prietenă a decis să facă câteva exerciții de echilibru. Show-ul celor două a fost savurat pe deplin de întreaga suflare masculină de pe plajă.

După ce și-a făcut ”numărul”, artista și-a lăsat formele bine definite – puse în evidență și de costumul de baie minuscul pe care-l purta – să fie mângâiate de razele soarelui. Până să-și găsească poziția perfectă de plajă, Lora s-a tot fâțâit și, fără să își dea seama, a oferit un regal de senzualitate.

Spre deliciul reprezentanților sexului tare care se aflau la plajă, cântăreața și-a unduit posteriorul sexy în cel mai senzual mod cu putință. Cu greu, cei din jurul cântăreței au putut să își mute privirea de la formele apetisante ale vedetei.

După mai bine de patru ani de relație, Lora și Ionuț Ghenu par că se iubesc ca la început și nu ezită să își arate sentimentele în public. În urmă cu câteva săptămâni, cântăreața și iubitul ei au oferit o lecție de romantism în public. După lăsarea întunericului, atunci când în LOFT atmosfera a devenit electrizantă.

La un moment dat, vedeta, care își mișca ”elegant” formele pe muzica amețitoare, s-a oprit din dans și s-a îndreptat către iubitul ei, pe care l-a sărutat cu patos. După momentul plin de tandrețe, artista și iubitul ei au intrat din nou în atmosfera de petrecere și s-au distrat alături de prietenii care-i însoțeau în renumitul local din Mamaia.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *