Actualitate

Lovitură cutremuratoare pentru Angela Similea! Decizia instanței a dărâmat-o pe artistă

Lovitură cutremuratoare pentru Angela Similea! Decizia instanței a dărâmat-o pe artistăAngela Similea a primit o veste cutremuratoare din partea instabtei, cantareata a ramas vaduva in anul 2011, iar de atunci a fost hartuita numai prin scandaluri pentru apartamentul din Capitala la datoriile de peste 700.000 de euro, relateaza www.fanatik.ro.

Acum, miza a fost un teren de 6.500 de metri pătrați și o casă în satul Vișan, comuna Bârnova, Iași, proces pe care l-a pierdut.

Mai exact, Angela Similea(72 ani) s-a luptat timp de doi ani pentru moștenirea de familie, dar a fost învinsă de Gabriel Surdu, fratele regretatului ei soț, pe 2 aprilie, când instanța Tribunalului Iași i-a dat câștig de cauză cumnatului ei.

După moartea soțului ei, Victor Surdu, cântăreața a spus că nu are pretenții financiare, apoi s-a râzgândit. Potrivit legii, moștenirea soțului, o treime din averea de la Iași, li se cuvinte fiicelor lui din mariajul anterior, Victorița și Monica, dar și interpretei.

În scandal a fost implicat și al treilea frate al lui Victor Surdu, Cristian, care a ”scăpat”, căci i-a vândut partea lui Gabriel. Victor Surdu s-a stins din viață după o îndelugată suferință. Solista a rămas cu datorii, acumulate în urma unor credite, în voaloare de 700.000 de euro, achiziționate împreună cu soțul ei.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *