Publicitate
Actualitate

Lovitura de gratie! Sfarsitul lui Traian Basescu, este acuzat grav in dosarul Ioanei Basescu!

Publicitate

Lovitura de gratie! Sfarsitul lui Traian Basescu, este acuzat grav in dosarul Ioanei Basescu!Lovitura de gratie pentru Traian Basescu, acesta este chemat la DNA si pus sub acuzare in dosarul Ioanei Basescu, relateaza www.antena3.ro.

Mutarea pare o ameninţare din partea Laurei Codruţa Kovesi pentru Traian Băsescu, cel care a susţinut că habar n-are despre fraudarea alegerilor ca să ajungă el preşedinte în 2009 şi că, dacă s-a întâmplat, Kovesi şi Coldea să fie arestaţi.

Publicitate

Dosarul în care a fost pus sub acuzare Dan Andronic nu este doar o ameninţare la adresa fiicei lui Traian Băsescu, ci și la adresa lui.

Andreea Sava a reiterat, la 100 de minute, de la Antena 3, care sunt acuzațiile din dosarul Ioanei Băsescu.

Dosarul referitor la finanţarea ilegală a campaniei electorale din 2009 a pornit în 22 septembrie 2016.

În 12 octombrie 2016 au fost extinse acuzaţiile pentru Elena Udrea.

Suspecţi în dosar: Ioana Băsescu, Elena Udrea, Giovanni Francesco, Ioan Silviu Wagner – Oil Terminal, Gheorghe Nastasia – secretar general MDRT , Victor Tarhon – preş. CJ Tulcea.

Andreea Sava a subliniat că există un precedent, în cazul lui Adrian Năstase, de care procurorii pot ține cont.

”Finanţarea ilegala a unei campanii nu poate fi disociată de persoana beneficiară, căci în toate cazurile cei care comit asemenea fapte o fac în considerarea unui candidat. Asemenea conduite ilicite pot fi motivate de: profitul, imediat sau de perspectiva, pe care finanţatorul îl va avea în urma conduitei ilicite asumante, dar care depinde de o acţiune viitoare a beneficiarului”.

 

Publicitate

Citeste si...