Politica

Lovitură totală pentru Ludovic Orban! A fost făcut praf, în direct, la TV

Lovitură totală pentru Ludovic Orban! A fost făcut praf, în direct, la TV
Lovitură totală pentru Ludovic Orban! A fost făcut praf, în direct, la TV

Gigi Becali l-a atacat pe Ludovic Orban după ce imaginile cu mii de muncitori sezonieri pe aeroporturile din Cluj-Napoca şi Iaşi au stârnit un scandal naţional.

Merkel l-a sunat pe Ludovic Orban și i-a zis ‘Domule Orban, dă-ne, domne, niște sclavi!’ Și Orban a zis ‘Da, dom’ne!’„, a răbufnit Becali.
Guvernul României a prevăzut, în Ordonanța Militară numărul 7 ca românii care își găsesc de muncă în străinătate să poată să plece, chiar dacă încalcă toate prevederile din toate actele emise pe durata stării de urgență.

Așa se face că la Cluj-Napoca, de exemplu, în cursul zilei de joi, s-au strâns aproape 2.000 de români din toată țară ca să plece cu avioane private în Germania, deși nu aveau contracte semnate în prealabil.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Gigi Becali îl acuză pe Ludovic Orban că tratează românii ca pe niște ”sclavi” și că guvernul PNL este la ordinele politicienilor străini.

Cum să nu știe cei care ne conduc despre asta? Păi Merkel (n.r. Angela Merkel, cancelarul Germaniei) l-a sunat pe Ludovic Orban și i-a zis ”Domule Orban, dă-ne, domne, niște sclavi! Nu avem cu ce să strângem sparanghelul și cartofii”. M-ați înțeles?

Și Orban a zis ”Da, dom’ne!”.

Trebuia să riscăm, că e boală! Să zică «Hai să facem un contract cadru de 3.000 de euro minimum pe cap de locuitor. Și să le transmiți fermierilor tăi, care nu au cu ce să strângă sparanghelul, că fără 3.000 de euro nu pleacă niciun român de aici».

Românii culeg în străinătate și ni se vând nouă produsele scump. Bă, dacă sunteți guvernanți… N-am nimic cu Orban, dar e prim ministru.

Trebuie să fie bărbat! Apără poporul dacă ești primul ministru. Pe Merkel nu o interesează de tine. Își ia sclavii, speculează și după te aruncă precum o măsea stricată”, a declarat nervos latifundiarul din Pipera.

Patronul echipei de fotbal FCSB a comentat şi interzicerea participării la slujbele ţinute de preoţi, în special la slujba de Paşte.

Sănătatea nu există fără Paşte, nu există nimic fără Hristos! Atunci când se ţine Sfânta Liturghie, preotul… diaconul care iese afară este poporul”, a mai spus Gigi Becali.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *