Politica

Ludovic Orban a făcut anunțul: Când va ieși România din starea de alertă

Ludovic Orban a anunțat care va fi momentul în care românii vor ieși din starea de alertă. Președintele PNL a precizat că România va reveni la normal atunci când numărul persoanelor vaccinate și persoanelor infectate ”va ajunge la un nivel semnificativ”.
Când va ieși România din starea de alertă. Țara noastră se află într-o continuă STARE DE ALERTĂ încă din luna mai a anului 2020, după două luni în care a fost instituită STAREA DE URGENȚĂ.

Ludovic Orban a fost premier atunci când s-a decis atât starea de alertă, cât și starea de urgență. Acum, președintele PNL, susține că România va reveni la normal abia în momentul în care numărul de persoane vaccinate și al celor care au fost infectate ”va ajunge la un nivel semnificativ”. Anunțul a fost făcut în cadrul conferinței de presă de la Deva.
”Când se va ajunge la un nivel semnificativ de vaccinare (n.r. vom ieși din starea de alertă), un procent semnificativ, la care se adaugă cei care au avut covid și dobândesc anticorpi. E greu să fac o predicție. Văd că epidemiologii sunt destul de rezervați în a face predicții, nu doar la noi, ci și la alții. Cu cât mai mulți oameni respectă normele, cu cât mai mulți oameni sunt vaccinați, cu atât mai repede viața noastră se va apropia de normal”, a declarat Ludovic Orban.

sursa

Citeste si...