Politica

Ludovic Orban, la dezbaterea din Parlament pe tema Unifarm: În loc să ne concentrăm pe adevăratele priorități, PSD caută să facă legături între mine și activitatea unei societăți despre care există o anchetă

Ludovic Orban, la dezbaterea din Parlament pe tema Unifarm În loc să ne concentrăm pe adevăratele priorități, PSD caută să facă legături între mine și activitatea unei societăți despre care există o anchetă
Ludovic Orban, la dezbaterea din Parlament pe tema Unifarm În loc să ne concentrăm pe adevăratele priorități, PSD caută să facă legături între mine și activitatea unei societăți despre care există o anchetă

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, în Parlament, la dezbaterea politică referitoare la ancheta în centrul căreia se află compania Unifarm, că acest subiect nu are legătură cu activitatea sa de prim-ministru, iar cei de la PSD caută să facă o legătură între el și activitatea acestei companii, în loc să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante.
Ludovic Orban, despre dezbaterea din Parlament cu privire la ancheta de la Unifarm: Subiectul nu are legătură cu activitatea mea de prim-ministru
”Acest subiect mi se pare unul care nu are legătură dicrectă cu actiovitatea mea de premier. Se încearcă crearea unei legături inexistente între mine și Guvernul pe care îl conduc cu o cercetare a unei instituții a statului.

În loc să ne concentrăm pe adevăratele priorități, PSD caută să arunce în spatele meu într-un mod insidios, să facă legături fără fundament între mine, ca premier, și activitatea unei societăți a statului, despre care este adevărat că există o anchetă în curs. Mă bucur că există o anchetă, asta e cea mai bună dovadă a faptului că instituțiile din justiție își fac datoria.

Subiectul nu are legătură cu activitatea mea de prim-ministru. M-aș fi așteptat să discutăm despre subiecte mult mai importante. Despre faptul că Guvernul pe care îl conduc a alocat resurse cum niciodată nu au fost alocate pentru sistemul de sănătate”, a declarat Ludovic Orban în Parlament, în cadrul dezbaterii intitulate „Jaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de către Guvernul PNL cu scopul de a se face achiziţii directe de măşti de la Unifarm la preţuri astronomice”.

Totodată, Ludovic Orban a precizat că s-ar fi așteptat ca dezbaterea să se concentreze pe decizia Curții Constituționale privind izolarea și carantina.

”Guvernul este lipsit de instrumentele necesare pentru a apăra viața și sănătatea cetățenilor, ca urmare a unor decizii care, pur și simplu, zădărnicesc lupta pe care o duce Guvernul și instituțiile statului contra COVID-19. Nu mă așteptam din partea PSD să deschidă un asemenea subiect. Din ianuarie 2017, PSD a declanșat o adevărată luptă contra unstituțiilor din domeniul justiției, împotriva DNA și a tuturor institițiilor impicate în sancționarea faptelor de corupție”, a spus Ludovic Orban.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *