Actualitate

Lui Mădălin Ionescu îi priește concediul de paternitate. Cele mai înduioșătoare momente cu fetița lui

Lui Mădălin Ionescu îi priește concediul de paternitate. Cele mai înduioșătoare momente cu fetița luiLui Mădălin Ionescu îi priește concediul de paternitate. Prezentatorul de televiziune își dedică tot timpul micuței sale.

Mădălin Ionescu a uimit pe toată lumea în urmă cu câteva zile, când a anunțat că renunță la emisiunea pe care o prezenta la Kanal D. Moderatorul, care a intrat în concediu de paternitate, a afirmat că vrea să-și dedice timpul familiei sale, soției Cristina Șișcanu și micuței lor, petra, care a venit pe lume în urmă cu câteva luni.

El mai are doi copii, un băiat și o fată, dintr-o căsnicie anterioară.Lui Mădălin Ionescu îi priește concediul de paternitate. Primul joc cu fetița lui

Concediul de paternitate îi priește prezentatorului de televiziune. Acesta a postat, pe o rețea de socializare, un filmuleț în care apare la joacă cu fiica sa, Petra.

Mădălin Ionescu o mușcă de mânuță pe fetița sa, iar râsul acesteia face toți banii, imaginile fiind mai mult decât înduioșătoare.

Moderatorul a afirmat că filmulețul este ultimul cu petra înainte ca aceasta să fie botezată.
„Primul joc … reacții uluitoare exact în ziua în care a împlinit șase saptamâni! Petra, iubita mică a lui tati, m-a făcut să plutesc! Împărtășesc cu voi, cei care puteti aprecia gingășia unui suflet curat, aceste secvențe minunate! Probabil … ultimele imagini cu Petra înainte de botez! Vă îmbrățișez !”, a spus Mădălin Ionescu.

Libertatea.ro

Citeste si...