Social

Luiza mergea sa scoata BANI cand a prins-o Dinca! Ce voia sa faca cu ei! Dezvaluirea plina de AMARACIUNE a mamei

Luiza mergea sa scoata BANI cand a prins-o Dinca! Ce voia sa faca cu ei! Dezvaluirea plina de AMARACIUNE a mameiMama Luizei Melencu a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, ce a vrut să facă fata ei cu banii pentru care a plecat la Caracal. Adolescenta de 19 ani fusese pe 14 aprilie să scoată bani dintr-un bancomat, iar la întoarcere a luat ocazia. Șoferul era Gheorghe Dincă, iar de aici apar tot felul de speculații: ba că ar fi violat-o și ucis-o așa cum a procedat cu Alexandra Măceșanu, ba că ar fi dat-o pe mâna unor rețele de proxenetism.

Mama Luizei Melencu a spus ce a vrut să facă fata cu banii scoși în ziua dispariției
Mama Mihaelei Luiza Melencu a povestit că fata își dorea foarte mult o pereche de pantofi, așa că a plecat la bancă să scoată bănuții pentru ei. „Nu știu nimic. Noi i-am trimis bani din Anglia, dar era închis la MoneyGram. Erau pentru o pereche de adidași. Nu i-a putut scoate și i-am scos noi când am venit în țară. Am fost ieri la familia Alexandrei. Ei cel puțin au o certitudine, dar noi nu știm absolut nimic în privința Luizei”, a spus mama fetei pentru Antena 3.

Misterul se adâncește în cazul crimelor de la Caracal. Expertiza cu care a ieșit INML este contestată de unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu. Chiar și experții au semne de întrebare în legătură cu rapoartele publice. Criminologul Dan Antonescu spune că e greu de înțeles cum de bijuteriile fetei au fost găsite intacte, în timp ce resturile corpului Alexandrei s-au transformat în cenușă, așa cum se zice.
Ancheta continuă la Caracal
Ancheta continuă astăzi la Caracal. Este a treia zi de intervenție a procurorilor DIICOT la casa lui Gheorghe Dincă. Aceștia investighează casa și împrejurimile, însă cooperarea lui Dincă este una deficitară și neconcludentă. Luiza este dispărută de mai bine de trei luni de zile, iar în cazul ei nu există nicio informație certă, nici dacă e vie, nici dacă e moartă.

sursa

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *