Actualitate

Madalina Manole-Cantareata, marcata de batai, scandaluri si infidelitati.

Madalina Manole-Cantareata, marcata de batai, scandaluri si infidelitati.Detalii infioratoare despre Madalina Manole! Cantareata, marcata de batai, scandaluri si infidelitati. „A pus mana pe chitara si a rupt-o pe spinarea sotiei”
Petru Mircea a dezvaluit ca Madalina Manole a fost toata viata marcata de copilaria grea pe care a avut din cauza parintilor sai.

Madalina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, in ziua in care a implinit 43 de ani. Sotul ei, Petru Mircea, a dezvaluit ca artista a avut o copilarie care a marcat-o profund.
„Copilaria ei a fost marcata de batai, aplicate ei, fratelui, dar si mamei, din partea tatalui, dar si de infidelitati din partea ambilor parinti. Au fost perioade care au marcat-o foarte tare pe sotia mea. Intr-una din zile, cand tatal ei a venit acasa de la serviciu, in stare avansata de ebrietate, tatal a pus mana pe chitara cea mai draga a Magdei si a rupt-o pe spinarea sotiei. Magda plangea de fiecare data cand imi povestea asta”, povestea Petru Mircea, potrivit Stirilekanald.ro.

Citeste si...