Showbiz

MANELE-Nicolae guta a luat o DECIZIE incredibila!

MANELE-Nicolae guta a luat o DECIZIE incredibila!Cu divorțul stabilit, manelistul Nicolae Guță nu pare să fi așteptat prea mult pentru a se reorienta. Și, cum artistul pare să să nu își mai dorească să facă tot felul de experimente când vine vorba de viața lui de familie, pare-se că a luat o decizie cât se poate de serioasă.
Mai exact, acum, după ce detaliile divorțului de Cristina s-au stabilit, șansele de împăcare între cei doi fiind minime, Nicolae Guță s-a hotărât să se întoarcă la femeia care, de-a lungul timpului, i-a fost tot timpul aproape. Așa că, de câteva zile încoace, spun sursele noastre, manelistul este decis să o convingă pe Narcisa că ei formează un cuplu perfect și că ar fi cazul să se îmnpace și să redevină un cuplu.
Mai mult decât atât, spun sursele noastre, Nicolae Guță este impresionat și de forma fizică pe care o demonstrează în ultima vreme Narcisa, manelistul fiind încântat de schimbările prin care a trecut ”Războinica” lui de când aceasta s-a apucat de sport și a trecut pragul mai multor esteticieni.
Guță nu vrea să mai audă de Cristina
”Noi nu mai suntem împreună. Sunt convins că nu este însărcinată! Nu mai contează când ne-am despărţit, deoarece intenţionez să bag divorţ. Nu am făcut nici Crăciunul împreună”, a mărturisit Nicolae Guţă pentru „Agenţia Vip”.
De altfel, în urmă cu câteva luni, Spynews.ro dezvăluia că Nicolae Guță a fost înșelat de Cristina, cel puțin virtual, cu un alt bărbat. Mai exact, un tinerel din Giurgiu reușea să îi sucească puțin mințile blondinei, iar între cei doi a început o corespondență de-a dreptul bogată, prin intermediul conturilor de socializare și, la un moment dat, lucrurile ”s-au aprins” suficient de tare pentru ca cei doi să facă schimb de fotogafii sexy, să aibă parte de video-call-uri și, mai mult decât atât, chiar de invitații fără perdea.

Spynews.ro

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *