Showbiz

Mara Bănică: „Catanga a murit ca a căzut victima acestei mentalități imbecile via Diana Șoșoacă”

Mara Bănică, bună prietenă cu Cornelia Catanga, sare la gâtul senatoarei Diana Şoşoacă. Jurnalista o acuză că instigă la ură împotriva medicilor şi insuflă neîncredere în sistemul medical. Acestei situaţii i-a căzut victimă şi Cornelia Catanga.
Mara Bănică sare la gâtul Dianei Şoşoacă. Jurnalista a spus că artista Cornelia Catanga, deşi se simţea foarte rău, a refuzat să meargă la spital. Mara Bănică o acuză pe Diana Şoşoacă de faptul că propagă tot felul de idei care îi ţin pe oameni departe de medic.

„Aici vorbim de o altă situație pe care nimeni n-o descrie corect. Eu nu sunt deloc de acord, exact cum zicea doamna Monica Pop, cu tâmpenia asta propagată de tot felul de inconștienți: Fugiți români din spitale! Protestați pe străzi! Că de aia nu scăpăm mai repede. Noi suntem un popor de smecheri, pe noi nici boala nu ne lovește, nici Covid-ul nu ne lovește, nici nimic, nici Poliția nu ne dă amenzi. Noi putem și ne transformăm în bombardieri. Uite că ne lovește boala, uite că există, uite că nu ne omoară în spitale, ne omoară faptul că nu mergem la timp în spitale”, a spus Mara Bănică
Mara Bănică sare la gâtul Dianei Şoşoacă: „Catanga a căzut victima acestei mentalități imbecile via Diana Șoșoacă”
„Am vorbit cu biata Cornelia în ultima perioadă. Era bolnavă de Covid și nu voia să meargă la spital tocmai din această mentalitate imbecilă că spitalul o omoară. Asta să fie foarte clar. Dumnezeu să o ierte!”, a adăugat jurnalista.
Mara Bănică a spus, de asemenea, că mai multe rude ale Corneliei Catanga au avut coronavirus, însă nimeni nu le-a testat.

„Au căzut victime acestei mentalități via Diana Șoșoacă și mai știu eu cine”, a spus Mara Bănică.

sursa