Politica

Marcel Ciolacu a răbufnit: „Ăsta e un bâlci! Bă, ticăloșilor! Oamenii de stat se comportă ca niște oameni de stat, nu ca niște maimuțe”

Marcel Ciolacu a răbufnit la România Tv şi spune că cei de la USR-PLUS vor să se folosească de PSD pentru a câştiga lupta pentru putere cu PNL.

Liderul PSD susţine că actuala criză politică este un bâlci în care oamenii de stat se comportă ca nişte maimuţe.
Marcel Ciolacu a declarat în emisiunea Punctul Culminant că, pe lângă criza economică şi cea sanitară cu care se confruntă România, actuala coaliţie a creat o nouă criză, cea politică.
Liderul PSD susţine că alegerile anticipate reprezintă singura soluţie pentru rezolvarea crizei politice cu care se confruntă România în momentul de faţă.

Avem două mari crize: una sanitara, una economică. Peste aceste două mari crize, pentru ca nu s-au înteles cum să-si imparta ciolanul, au creat si o criza politica.

Noi nu ne bagam in lupta lor. Nu ar vrea ei sa se stranga şi să se bată, sa-si dea demisiile? Dragu nu demisionează, prefecții nu au plecat, secretarii de stat nu au plecat. Bă, ăsta e un bâlci! Bă, ticăloșilor! Oamenii de stat se comportă ca niște oameni de stat, nu ca niște maimuțe. Dacă ajunge la vot o moțiune, o votăm. Dar să vorbească cu noi. Nu m-a trimis mama în Parlament, trebuie să facem o ședință. Trebuie sa aiba o discutie cu noi. Au facut o motiune si nu ne-au trimis nici macar textul.

Eu vreau sa plece tot Guvernul si vreau alegeri anticipate. Nu e imposibil, am vazut că au fost si in Bulgaria.

Caderea lui Cîţu duce la plecarea intregului guvern? Câti km de autostrada a făcut Drula in ultimele opt luni? Barna nu vrea sa plece, el vrea să plece Cîţu. Nu pot sa accept un ipocrit. Eu nu pot sa accept ca un ipocrit sa se foloseasca de romani si de PSD. Ei mint acum. Nu merge aceasta minciuna”, a declarat liderul PSD la România Tv.

Citeste si...