Politica

Marcel Ciolacu cumpără prima maşină electrică pentru PSD

O maşină electrică Dacia Spring a fost cumpărată de PSD. Anunţul a fost făcut de Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social Democrat, cu ocazia evenimentului „vinerea verde”.
Marcel Ciolacu cumpără prima maşină electrică pentru PSD. Este vorba despre Dacia Spring, cea mai accesibilă maşină electrică din Europa. Liderul PSD a venit, însă, la sediul partidului cu un Renault Zoe, un alt model electric produs de constructorul francez.

„Am decis că există o vineri verde. Împreună cu domnul primar Băluță, astăzi am venit cu Zoe, am împrumutat-o pe Zoe. De data viitoare o să venim cu propria noastră Dacie electrică. Ne-am comandat-o și o să fie printre primele zece Dacii electrice din România.
Sper ca și domnul primar să încurajeze autoritățile locale să cumpere astfel de mașini electrice, mașini electrice produse în România”, a declarat Marcel Ciolacu.
Preşedintele PSD a spus că nu ştie cât costă maşina, însă a fost cumpărată din banii plătiţi de social-democraţi drept cotizaţie la partid.

„Nu știu exact cât a costat, dar e cea mai ieftină de pe piață, ținând cont că este electrică. Cel mai important este că este făcută la noi la Mioveni. E prima achiziție, pentru că nu au decât un lot restrâns, iar pe urmă o să încercăm să luăm toate filialele câte Dacii putem

M-am împrietenit cu Zoe, dar va trebui să o înșel”, a afirmat Ciolacu.

sursa

Citeste si...