Publicitate
Politica

Marcel Ciolacu: „Dragnea e în închisoare. Modificările pe care le invocă Iohannis nu au ajutat niciun pesedist”

Publicitate

Marcel Ciolacu a declarat în timpul unei conferinţe de presă că toate modificările pe care le invocă Iohannis la Legile Justiţiei nu au ajutat niciun pesedist să scape de închisoare, din contră, fostul lider al PSD, Liviu Dragnea este acum după gratii.
„Eu am văzut că PSD, alături de celelalte forţe politice, au făcut după marţea neagră şi miercurea albă. Am făcut curăţenie la toate legile care vizau modificări în legile justiţiei. Preşedintele nu a spus în detaliu la ce legi ale justiţiei se referă. Dar din ce ştiu eu, Codurile Penale nu au fost modificate. De câte ori face Guvernul o tâmpenie, preşedintele iese cu o ştire să astupe tâmpeniile Guvernului.

În acest moment, Liviu Dragnea este in inchisoare. Toate modificările pe care le invoca Iohannis nu au ajutat niciun pesedist sa nu ajunga in închisoare. Este o minciună perpetuată zi de zi, dar mai ales când Guvernul Orban face vreo prostie”,”, a spus Marcel Ciolacu în cadrul unei conferinte de presă.

Publicitate

Preşedintele Klaus Iohannis a spus că legile jusţiei trebuie reparate şi a anunţat că în perioada următoare Guvernul va veni cu iniţiative legislative pentru a repara aceste legi. „PSD a încercat să pună piciorul pe justiție. Faptul că au început acum să-și plătească polițe, e o chestiune care ține de cancan”, a spus Klaus Iohannis făcând referire la dezvăluirile fostului ministru al Justitiei Tudorel Toader şi ale fostului premier Viorica Dăncilă cu privire la „presiunile” exercitate de fostul lider PSD Liviu Dragnea pentru modificarea codurilor penale.

sursa

Publicitate

Citeste si...