Showbiz

Marcela Fota a vrut să-și dezgroape soțul!

Mariana, sora Marcelei Fota, a făcut o dezvăluire cutremurătoare, la Acce Direct! La doar câteva zile după înmormântare, Marcela s-a dus la mormânt și a vrut să desfacă acel loc, pentru a-l mai vedea o dată pe soțul ei.
Mi-a spus Marcela că a fost la cimitir și voia să desfacă locul acela unde este el, să-l mai vadă o dată…”, a povestit Mariana Ionescu Căpitănescu.
Cele două artiste surori au început să plângă, iar cuvântul avea să fie luat de Mirela Vaida. Dar și ea s-a oprit brusc, pentru că instant i-au dat lacrmile.

Credeți-mă, niciodată nu am trecut prin așa ceva în emisiunile pe care le-am făcut până acum, prin astfel de clipe grele. Vă doresc din tot sufletul putere, să mergeți mai departe…Multă sănătate, putere să vă creșteți copiii. Să aveți parte de lumină, împlinire. Ați trecut destul prin greutăți. Ar trebui să aveți parte de liniște”, a fost mesajul Mirelei Vaida pentru cele două artiste.

Apoi, a întrebat-o și pe Mariana dacă poate să cânte ceva, iar răspunsul a fost afirmativ, în ciuda tristeții care se așternuse

sursa

Citeste si...