Publicitate
Actualitate

Mare atentie soferilor, vor primi niste plicuri ciudate, Compania de Drumuri anunta conducatori sa aiba mare grija, incat sa faca reclamatie!

Publicitate

Multi soferi au primit plicuri ciudate, iar acestia au reclamat la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) nestiind ce se intampla cu acestea, relateaza jurnalmm.ro.

Compania de Drumuri a răspuns printr-un comunicat, în care face precizările necesare și îi atenționează pe șoferii în cauză să nu ia în considerare acele plicuri.

Publicitate

Iata comunicatul CNAIR :

” În data de 22.02.2017, atât la sediul CNAIR SA cât şi la subunităţile acesteia s-au primit sesizări din partea utilizatorilor reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi prin care se semnala faptul că au primit plicuri care nu conţineau procesele verbale întocmite de către CNAIR prin CESTRIN.

Astfel, Compania a semnalat aceste probleme prestatorului de servicii poştale cu care are încheiat un acord cadru având ca obiect Servicii de imprimare, anvelopare şi comunicare procese verbale de constatare a contravenţiei emise de CESTRIN prin intermediul SIEGMCR, pentru încălcarea prevederilor OG nr. 15/2002”.

Urmare investigaţiilor realizate de către Prestator, s-a identificat o situaţie apărută pe fluxul de producţie al acestuia în timpul procesării PVCC întocmite în data de 31.01.2017.

 

„În aceste condiţii, utilizatorii care au primit în perioada 20.02.2017 – 23.02.2017 plicuri care în loc să conţină procese verbale de constatare a contravenţiei pentru circulaţia fără rovinietă valabilă, conţineau doar o pagină pe care era tipărit numele şi adresa, nu trebuie să ia în considerare acele documente, urmând a primi, în perioada imediat următoare, procesele verbale de constatare a contravenţiei respective, termenul de plată urmând a decurge de la data primirii efective a proceselor verbale.

Pe această cale, CNAIR SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi asigură utilizatorii reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi că va lua toate măsurile necesare astfel încât astfel de situaţii, cu toate că nu au fost generate din vina sa, să nu se mai repete.”

Publicitate

Citeste si...