Actualitate

Marian Aliuta, cu nevasta, la tribunal!

Marian Aliuta, cu nevasta, la tribunal!Marian Aliuţă este citat, alături de nevastă, într-un dosar deschis de cineva care vrea să le spargă casa, la propriu!
Gabriela şi Marian Aliuţă sunt citaţi să se prezinte luna viitoare la Judecătoria Sectorului 5, într-un dosar deschis de Inspectoratul în Construcţii – instituţie însărcinată cu depistarea clădirilor construite fără autorizaţii şi sancţionarea proprietarilor acestora.

Dacă „Poliţia construcţiilor”, după cum este supranumită autoritatea amintită, va avea câştig de cauză, soţii Aliuţă ar putea fi nevoiţi să modifice sau chiar să demoleze clădirea care face obiectul procesului.
În urmă cu aproximativ trei ani, internaţionalul a ajuns în faţa judecătorilor din pricina unor facturi neplătite care fuseseră emise pe numele său, dar care, se pare, ar fi trebuit să figureze pe numele unor alte persoane.

Acele gaze neplătite nu ţineau de mine. Eu dacă construiesc şi vând, trebuie să treacă contractul de pe numele meu pe numele lor. Ei au schimbat numele după cele 30 de zile de la termen şi de aceea datoria a rămas pe numele meu„, declara fotbalistul.

Confuzia invocată nu i-a impresionat pe judecători, aceştia dispunând executarea silită.

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *