Publicitate
Showbiz

Marius de la Puterea Dragostei o dă de gol pe Andreea Pirui!

Publicitate

Marius, fost concurent la Puterea dragostei, îi dă replica Andreei Pirui, după ce aceasta a făcut o serie de afirmații publice despre relația pe care au avut-o.
Marius este unul dintre cei mai iubiți concurenți care au participat în cadrul show-ului fenomen Puterea dragostei. Acesta a fost extrem de apreciat de public pentru sinceritate, maturitate și asumare în ceea ce privește parcursul lui în casă.
Marius a format un cuplu cu Andreea Pirui, care a reușit să reziste și în afara competiție, însă, din păcate, nu pentru mult timp.
M-a înșelat și fizic și a și vorbit și cu niște persoane cu care nu trebuia să vorbească în timpul relației noastre. Nu vreau să spun numele persoanei pentru că are pe cineva, de asemenea, și Andreea are pe cineva. Eu nu o mai urmăresc, dar ea îmi urmărește toate postările. Ea e mai curioasă, eu nu. Tocmai de aceea, pentru că știu că vede tot, i-am urat de Sfântul Andrei „La mulți ani” pe story, iar ea mi-a răspuns „Mulțumesc”.

Poate par răutăcios, dar nu sunt. În comparație cu ce s-a întâmplat nu sunt răutăcios. E foarte ușor să pui o femeie într-o lumină proastă și eu nu aș vrea să o pun pe ea. N-ar fi trebuit să îmi asum atâtea lucruri. Sau, de fapt, trebuia să spun mai multe.„, a declarat Marius.

Publicitate

sursa

Publicitate

Citeste si...