Sport

Marius Șumudică a semnat cu noua echipă, Rizespor! Primul meci îl joacă împotriva fostei echipe, Gaziantep

Marius Șumudică rămâne în Turcia. Nu se mai întoarce la Gaziantep, dar va avea o nouă mare provocare: salvarea de la retrogradare a celor de la Rizespor.

Antrenorul român a semnat un contract valabil pentru un an și jumătate cu echipa de pe locul 16 din prima liga Turcă. Rizespor s-a despărțit astăzi de Stjepan Tomas, tehnician croat care a bifat 7 victorii, 7 egaluri și 8 înfrângeri în actuala stagiune.

Loic Remy, fost jucător la Chelsea și Marseille, Fernando Andrade, fost jucător la FC Porto și Fernando Boldrin – fost jucător la Astra Giurgiu și Kayseri sub comanda lui Șumudică se numără printre jucătorii care vor evolua sub comanda tehnicianului român.

Marius Șumudică, duel puternic pentru salvarea de la retrogradare, cu Dan Petrescu

Marius Șumudică și-a luat angajamentul față de suporterii lui Rizespor că va salva echipa de la retrogradare, unde se va duela cu Dan Petrescu, antrenor la Kayserispor.

„Nu va fi deloc uşor, dar am luat decizia să mă duc pentru că îmi plac provocările. Merg să muncesc, o fac cu drag pentru că îmi place fotbalul, chiar dacă pare o aventură. Îmi doresc să reuşesc, am mare încredere că ne vom salva de la retrogradare, iar anul viitor ne vom lupta pentru a fi între primele zece echipe din campionatul Turciei”, a declarat Marius Șumudică pentru DigiSport.

Primul meci al lui Șumi va fi pe teren propriu, în fața fostei echipe Gaziantep, locul 3, în data de 20 ianuarie 2021.

Kayseri este pe ultimul loc de retrogradare, locul 18 din 21 de echipe, cu 16 puncte. Rizespor ocupă locul 16, cu 21 de puncte
sursa

Citeste si...