Actualitate

Marius Tucă, anunț de ultimă oră: „Probele ADN din butoi sunt ale…”

Marius Tucă, anunț de ultimă oră: „Probele ADN din butoi sunt ale…”Marius Tucă a aflat de la anchetatori ale cui sunt oasele descoperite în butoiul găsit în curtea lui Gheorghe Dincă.
Jurnalistul Marius Tucă anunță un fapt cutremurător cu privire la crimele din Caracal. După zile întregi de așteptare, primele probe ADN indică ale cui sunt oasele găsite în butoiul descoperit pe proprietatea lui Gheorghe Dincă.

„Stenogramele pur şi simplu revoltă până la Dumnezeu. Arată foarte clar că nu este vorba despre un criminal în serie, ci despre criminali în serie. Toţi cei care au reprezentat statul român, toţi funcţionarii, de la cei care au răspuns la aceste telefoane şi au acţionat pe teren, se califică foarte bine şi sunt cuprinşi de această expresie pe care am auzit-o în ultimele zile: <>.
Ancheta de până acum a fost apă de ploaie, cred că abia de aici înainte trebuie să aibă loc o anchetă în care să fie traşi la răspundere toţi cei care au încălcat legea, de la neglijenţă în serviciu, este vorba despre neglijenţă criminală în serviciu, până la cei care au fost de-a dreptul complici cu Gheorghe Dincă.

E ceasul al 12- lea pentru România, ceasul în care pentru ultima dată putem spune <<lasă că lucrurile merg şi aşa>>, cred că de la preşedinte, premier, până la ultimul plutonier dintr-o comună uitată de lume trebuie să schimbe atitudinea faţă de cetăţeanul român”, a declarat jurnalistul Marius Tucă, pentru MEDIAFAX.
Ce spun datele preliminare
Acesta spune că datele preliminarii arată că probele ADN ridicate de pe proprietatea lui Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei Măceşanu.

„Din surse oficale anchetei, am informaţia că au fost luate probe preliminarii ADN din butoiul în care au fost găsite cenuşa, bijuteriile şi fragmente de oase, iar acestea corespund, din păcate, Alexandrei Măceşanu în proporţie de 99,99%. De asemenea, au fost luate probe ADN de la părinţii Alexandrei şi probele prelevate corespund cu probele ADN identificate la faţa locului. Sigur ca poate exista o contraexpertiză. Aceste rezultate vor fi făcute publice mâine, miercurii, 31 iulie. Probe care arată, în fapt, tragedia de la Caracal, tragedie care, de astăzi, aparţine întregii ţări”, a mai spus Marius Tucă.

sursa

Citeste si...

Antena24.ro

Redactia Antena24.ro info@antena24.ro