Actualitate

Mașina în care se aflau,Stana Stepănescu și soțul ei a fost izbită de un TIR

Artistă de muzică populară și soțul ei, la un pas de moarte! Stana Stepănescu a fost implicată într-un accident pe „drumul morții” din Banat după ce soțul ei a vrut să evite un câine. Mașina celor doi a fost izbită de un TIR. Imediat după accident, artista a postat imagini de la fața locului și i-a mulțumit lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat o tragedie.
Clipe de groază pentru cântăreața de muzică populară Stana Stepănescu și soțul ei, acordeonistul Bojidar Ciobotin. Aceștia au fost implicați într-un accident grav pe drumul dintre Caransebeș și Lugoj, chiar după ce au fost la priveghiul regretatului taragotist Petrică Vița. Bărbatul era la volanul mașinii când un câine i-a apărut în față. A frânat, iar din spate a venit un TIR care i-a izbit puternic. Autovehiculul în care se aflau cei doi artiști a fost proiectat violent pe banda opusă de circulație și numai un mare noroc a făcut ca din sens invers să nu vină nicio mașină.
Mulțumim lui Dumnezeu că am fost singuri în mașină și nu am avut pasageri pe bancheta din spate. Am scăpat cu viață“, a mărturisit Stana Stepănescu imediat după accident.
Stana Stepănescu este colegă de scenă cu Armin Nicoară și chiar în momentul accidentului cei doi vorbeau la telefon. Artistul s-a speriat foarte tare după accident și o sună mereu să vadă dacă se simte bine.

În urma impactului deosebit de grav, artista a acuzat mai multe dureri la spate și a mers la spital pentru investigații după ce a dat declarații la poliție. În acest caz a fost deschis un dosar penal.

sursa

Citeste si...