Actualitate

Mașinile DIESEL, interzise oficial: Ce se întâmplă cu autoturismele românilor din acest an. E panică mare!

Mașinile DIESEL, interzise oficial: Ce se întâmplă cu autoturismele românilor din acest an. E panică mare!Mari probleme se anunta pentru soferii de masini DIESEL, mai exact pe motorina, deja se confirma ca dioxidul de carbon, particulele de praf si oxizii de azot dauneaza sanatatea romanilor, relateaza b1.ro.

Prin urmare, posesorii autovehiculelor de genul sunt acum trași de urechi și, pur și simplu, expropriați, scrie ziare.com.

Deși de ani de zile există limite pentru gradul de poluare, în Koln și în Frankfurt, dar și în alte metropole zeci de mii de mașini nu vor mai putea circula. Sancțiunea nu este doar pentru inelul median, ci pentru toată raza orașelor.

Bineînțeles, activiștii din zona de mediu jubilează.

otuși, publicația notează că sancțiunile de acest tip nu sunt o victorie asupra marilor producători de automobile, ci mai degrabă o victorie a acestora.

Doar în Koln, în jur de 110 mii de mașini vor fi afectate de această măsură, motiv pentru care proprietarii, mai ales cei care locuiesc la periferie, vor fi obligați să își cumpere noi mașini.

Sursa citată a explicat că, spre exemplu, o parte din proprietarii de mașini diesel sunt menajerele de la marginea orașelor, care lucrează în nordul orașului Koln, pentru 12 euro pe oră. Pentru ele fiecare minut contează, de parcă mai trebuia subliniată importanța timpului pentru cineva. Așadar, că vorbim despre ele sau vorbim despre alte categorii de populație, mașina este o nevoie, nu neapărat un lux.

 

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *