Actualitate

MASSMEDIA-Sotul Laurei Cosoi a castigat procesul

MASSMEDIA-Sotul Laurei Cosoi a castigat procesulLaura Cosoi şi Cosmin Curticăpean sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul autohton. Sunt împreună de şase ani şi sunt căsătoriţi de doi, iar, în urmă cu puţin timp, au aflat că vor deveni părinţi, lucru pe care şi-l doreau foarte tare.
Aşteptăm o fetiţă în viaţa noastră! Aceştia suntem noi, viitorii părinţi, binecuvântaţi, emoţionaţi şi foarte fericiţi! Am ales să vă împărtăşim această bucurie de ziua mea, practic ultima aniversare în doi”, este anunţul făcut de Laura Cosoi pe blogul său.
Admite acţiunea formulată de reclamantul C. C. , în contradictoriu cu pârâtul DIRECŢIA GENERALĂ REGIONALĂ A FINANŢELOR PUBLICE BRAŞOV – ADMINISTRAŢIA JUDEŢEANĂ A FINANŢELOR PUBLICE MUREŞ, şi în consecinţă:

Obligă pârâtul să restituie reclamantului suma de 1.587 lei achitată cu titlu de timbru de mediu, conform chitanţei seria TS 476 nr. 20100004354 din data de 23.07.2014, sumă la care se adaugă dobânda legală, calculată de la data achitării timbrului de mediu – 23.07.2014 – şi până la restituirea efectivă.

Admite cererea reclamantului de obligare a pârâtului la plata cheltuielilor de judecată şi, în consecinţă, obligă pârâtul la plata către reclamantă a cheltuielilor de judecată în cuantum de 408,7 lei, reprezentând taxa de timbru şi onorariu de avocat.

Admite cererea de chemare în garanţie formulată de pârâtă şi obligă chemata în garanţie ADMINISTRAŢIA FONDULUI PENTRU MEDIU, la plata sumei de 1.587 lei către pârât, reprezentând suma solicitată de reclamant cu titlu de timbru de mediu, a dobânzii calculate în condiţiile prevăzute de art. 124 din O.G. nr. 92/2003, începând cu data plăţii, precum şi a sumei de 408,7 lei cu titlu de cheltuieli de judecată.

Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cerere ce se depune la Tribunalul Mureş.

Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 12.12.2017”, se arată în soluţia admisă.

Actriţa se declară mulţumită de ceea ce i-a oferit anul 2017

În articolul scris pe blogul său, Laura Cosoi a relatat cum a fost anul 2017 pentru ea, declarându-se foarte mulţumită de toate proiectele în care a fost implicată şi de tot ceea ce a reuşit să realizeze, atât pe plan profesional cât şi în familia ei.
Faptul că este însărcinată cu siguranţă o bucură foarte tare. „La finalul lui 2017 aş vrea să mulţumesc anului pentru ce mi-a oferit, chiar dacă anumite încercări au fost grele ştiu că acest an m-a pregătit pentru 2018! Vă doresc un an nou minunat, să vă lase bunul Dumnezeu oamenii dragi, să vă odihniţi, să călătoriţi şi mai ales să zâmbiţi! Bun venit în viaţa noastră, 2018!„, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Blog Laura Cosoi

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *