Sanatate

Meciul Virgil Musta a gasit tratamentul impotriva COVID-19. Schema da rezultate la pacienti sai!

Meciul Virgil Musta a gasit tratamentul impotriva COVID-19. Schema da rezultate la pacienti sai!
Meciul Virgil Musta a gasit tratamentul impotriva COVID-19. Schema da rezultate la pacienti sai!

Doctorul Virgil Musta, este foarte fericit pentru tratamentul sau care da roade impotriva COVID-19, schema lui pe pacientii sai a inceput-o acum trei saptamani, si nu se astepta sa fie extrem de buna, relateaza spynews.ro.

Doctorul a spus ca insfarsit a gasit tratamentul impotriva coroonavirusului, si va reusi sa-l distruga, folosind combinatii, incat pacientii lui nu a mai trebuit sa ii intubeze.

Cât despre pacienții care au probleme cardiace, medicul infecționist susține că, pe lângă tratamentul cu privire la coronavirus, aceștia trebuie să urmeze în continuare tratamentul specific problemelor pe care le aveau dinainte.
„Citind comentariile, am tot mai mult credința că pănă acum bătălia a fost câștigată în special datorită vouă.

Pandemia a fost ținută până acum sub control datorită atitudinii responsabile a majorității dintre voi.

Oricât de bine încercam să ne organizăm noi în spitale, dacă voi nu ați fi înțeles și aplicat recomandările de izolare, distanțare și igienă, spitalele nu ar fi făcut față și am fi ajuns și noi în situația dramatică din alte țări.

Războiul va fi câștigat împreună, dar vă rog să rămâneți precauți și conștienți că încă pandemia nu a trecut!

Printre postări, am găsit multe idei, sugestii și recomandări interesante și utile, pe care le voi folosi sau voi încerca să le transmit factorilor resposabili care le pot pune în aplicare.

Voi reveni să discutăm și alte teme de actualitate, pentru a găsi împreună cele mai bune soluții. Sunt convins ca înțelepciunea și încrederea ne vor călăuzi pașii.”, a scris el.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *