Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Auto

Mercedes-Benz Clasa CLS 2022, o minunatie de masina!

Comparativ cu alte berline din gama Mercedes, Clasa CLS cu patru uși are un aspect aparte datorită profilului său înclinat și a formei asemănătoare unui coupe . Ușor de distins de modelele E-Class și S-Class , Mercedes-Benz CLS-Class face obiectul unei reîmprospătări ușoare pentru anul modelului 2022.

Una dintre cele mai notabile modificări ale Clasei CLS Mercedes-Benz 2022 este noul său design al volanului. Roata multifuncțională învelită în piele are detalii negre lucioase, cu margini cromate argintii. Atunci când este echipat cu pachetul de asistență pentru șofer disponibil, care include controlul vitezei de croazieră și centrarea benzii de rulare, timonul berlinei Mercedes folosește tehnologia de detectare capacitivă pentru a detecta prezența mâinilor șoferului (și, probabil, și a atenției șoferului) Ca atare, sistemul de asistență la nivelul 2 al mașinii nu se mai bazează pe mișcări de direcție subtile pentru a determina dacă șoferul controlează vehiculul.

Pe lângă tehnologie, Clasa CLS beneficiază de un capăt frontal restilizat, cu o fațadă mai sportivă, care include un separator cromat argintiu și o garnitură neagră lucioasă. Clasa CLG-line AMG primește prize de aer distincte cu bare verticale, în timp ce Clasa CLS obișnuită are o nouă grilă de radiator cu model stelat. Există două modele noi disponibile pentru jantele de 19 inch. Roțile AMG de 20 de inci vin în gri sau negru lucios.

sursa

Citeste si...