Scitech

Microsoft elimină treptat versiunile de Windows 10 pe 32 de biți

Microsoft elimină treptat versiunile de Windows 10 pe 32 de biți
Microsoft elimină treptat versiunile de Windows 10 pe 32 de biți

Microsoft face primul pas în ceea ce este probabil să fie un proces obositor pentru a face din Windows 10 un produs pe 64 de biți.

În marea schemă a lucrurilor, aceasta este într-adevăr doar o formalitate, deoarece toți principalii producători de procesare desktop au încetat să mai producă procesoare pe 32 de biți cu mult timp în urmă.
Așa cum s-a menționat în acest document , începând cu versiunea Windows 10 din 2004 (actualizarea din mai 2020), Microsoft nu va mai furniza versiuni pe 32 de biți ale sistemului său de operare OEM-urilor pentru construcții noi. Asta înseamnă că în curând nu veți mai putea cumpăra un nou computer care rulează o versiune pe Windows pe 32 de biți.

În schimb, Microsoft va furniza numai OEM-urilor cu sisteme de operare pe 64 de biți pentru distribuirea pe computere noi.

În mod special, acest lucru nu afectează utilizatorii care utilizează în prezent o versiune pe Windows pe 32 de biți, deoarece Microsoft a spus că rămâne angajat să ofere actualizări de securitate și funcții pentru aceste dispozitive. Mai mult, Microsoft va face în continuare versiuni pe 32 de biți ale sistemului de operare disponibile pe canale non-OEM pentru a sprijini diferite scenarii de actualizare, ni se spune.
Actualizarea Microsoft din 10 mai 2020 de la Microsoft se așteaptă la disponibilitatea generală în următoarele săptămâni, cu o mulțime de funcții noi în remorcare, cum ar fi o mai bună asistență de indexare și opțiunea de a descărca fișiere de configurare din cloud , printre altele.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *