Extern

Minciuna Globala a COVID-19, a fost descoperita de Serviciile secrete.”Au ascuns tot!”

Minciuna Globala a COVID-19, a fost descoperita de Serviciile secrete."Au ascuns tot!"
Minciuna Globala a COVID-19, a fost descoperita de Serviciile secrete.”Au ascuns tot!”

Secretele Serviciilor secrete ale Germaniei, a descoperit adevarul despre minciuna COVID-19, raport devastator pentru OMS: „Au ascuns tot!”, relateaza a1.ro.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS), considerată cea mai credibilă sursă de informații cu privire la pandemia de coronavirus, este acuzată, de serviciile secrete germane, că a ajutat China să ascundă informații vitale despre COVID-19.

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatiiv(OMS), primeste acuzatii grave de la agentii germani, in legatura despre informatia care a descoperit-o oficial, cum ca OMS a urmat instructiunile Chinei.
Astfel, directorul OMS ar fi ascuns infrormaţii despre transmiterea de la om la om a virusului şi a amânat declararea pandemiei, ceea ce a însemnat că lupta împotriva epidemiei de coronavirus, la nivel global, a fost întârziată cu patru până la șase săptămâni.
Potrivit publicaţiei germane Der Spiegel, care citează un raport al Serviciilor Federale de Informaţii germane, BND, Xi Jinping l-a sunat personal pe directorul general al OMS.
„Pe 21 ianuarie, preşedintele Chinei, Xi Jinping i-a cerut directorului general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus să nu facă publice informaţiile legate de transmiterea de la om la om (a noului tip de coronavirus, n.r.) şi să amâne declararea unei pandemii.

BND estimează că lipsa de transparenţă a Chinei a întârziat cu 4 până la 6 săptămâni lupta împotirva virusului la nivel global”, se arată în raportul serviciilor germane, obţinut de Der Spiegel.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *