Politica

Ministrul Marcel Vela a numit un nou şef la DGPI

Ministrul Marcel Vela a numit un nou şef la DGPIMinistrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a numit un nou șef la Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI) a Ministerului de Interne.
Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat prin care anunţă numirea unui nou şef al DGPI, după ce aceasta fusese condusă prin împuternicire de către colonelul Petru-Răzvan Măgură.

„Începând cu data de 20 ianuarie 2020, prin ordin al ministrului afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a încetat împuternicirea domnului colonel Petru–Răzvan Măgură în funcția de director general al Direcției Generale de Protecție Internă și cea a domnului lt. colonel Lucian–Mihai Popa în funcția de prim-adjunct al directorului general al DGPI. Cu aceeași dată, prin ordin al ministrului afacerilor interne, domnul colonel Tiberiu–Silviu Dumitrache, directorul Direcției Contrainformații, a fost împuternicit să exercite funcția de director general al Direcției Generale de Protecție Internă a MAI.

Ofițerul are o vechime de peste 14 ani în activitatea de informații și protecție internă și a ocupat mai multe funcții de execuție și de comandă în cadrul DGPI.”, se precizează în comunicatul dat luni seara de MAI.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *