Extern

Ministrul Sănătății din Marea Britanie s-a infectat cu COVID, deși e vaccinat

Ministrul Sănătății din Marea Britanie a anunțat că s-a infectat cu coronavirus, cu toate că este vaccinat împotriva infecției. Simptomele pe care le are sunt ușoare.
Ministrul Sănătății din Marea Britanie a scris într-un mesaj pe Twitter: „În această dimineaţă am primit un rezultat pozitiv la testul Covid-19. Aştept rezultatul PCR, dar, din fericire, am ambele doze de vaccin şi simptomele sunt uşoare”.
Sajid Javid se află în izolare, acasă, cu familia lui, după ce a efectuat un test rapid. Vineri seară, el s-a simţit „puţin ameţit”.

A fost numit ministru al Sănătăţii luna trecută, după ce Matt Hancock a fost nevoit să demisioneze în urma unui scandal ce a implicat-o pe consiliera lui Gina Coladangelo, cu care are o relaţie.
Majoritatea restricțiilor impuse din cauza pandemiei vor fi ridicate în Marea Britanie, începând cu data de 19 iulie, anunţa ministrul britanic al Sănătății, Savid Javid, cu doar câteva zile în urmă.

Marea Britanie ridică majoritatea restricţiilor, asta în timp ce autorităţile din mai multe ţări europene au decis să le reintroducă, în contextul răspândirii variantei Delta.

„Suntem convinși că este timpul că țară noastră să revină la o viață normală, așa că vom trece în etapă următoare a planului nostru începând cu 19 iulie„, a anunţat Savid Javid

sursa

Citeste si...