Actualitate

MINORĂ LIPSITĂ DE LIBERTATE, GĂSITĂ DE POLIȚIȘTI

Polițiștii Secției 8 de Poliție Rurală Săvârșin, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, cercetează un bărbat, de 33 de ani, din județul Covasna, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

În noaptea de 4 spre 5 februarie 2021, în jurul orei 00.10, polițiștii din Arad au fost sesizați de un bărbat că fiica sa, de 17 ani, ar fi fost luată cu forța de un bărbat, de 33 de ani, cioban la o stână de oi din localitatea Bătuța.

În urma apelului, a fost constituită, de îndată, echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, polițiști ai orașului Lipova și secțiilor rurale de poliție 7 Lipova și 8 Săvârșin.

În jurul orei 03.00, în urma căutărilor desfășurate împreună cu luptători Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi ai I.J.J. Arad, minora a fost depistată în localitatea Nicolae Bălcescu, în locul denumit popular „Valea Mare”, la aproximativ 7 km de locul de unde ar fi fost luată de bărbat.

Din declarațiile victimei, aceasta ar fi fost luată împotriva voinței sale, în seara de 4 februarie a.c., în jurul orei 22.00. Nu ar fi fost victima vreunei alte infracțiuni.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Lipova, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul sâvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Citeste si...