Sport

Mircea Rednic nu este mulţumit de oferta lui Ionut Negoită

Mircea Rednic nu este mulţumit de oferta lui Ionut NegoităIonuț Negoiță a anunţat vrea să-i vândă lui Micea Rednic pachetul majoritar de acțiuni de la FC Dinamo pentru 3 milioane de euro.

„Puriul” nu ar fi de acord cu condițiile actualului patron.
Ionuţ Negoiță vrea să-i dea 51% din acțiuni lui Mircea Rednic şi să rămână în continuare în club, pe o funcție în cadrul conducerii.

Mircea Rednic nu este de acord însă cu această varianta, dorind să îl îndepărteze definitiv de la echipă. Antrenorul a fost nemulțumit și de declarațiile lui Negoiță, care săptămâna trecută a zis că nu l-a dorit niciodată pe tehnician la Dinamo.
Mircea Rednic a fost nemulțumit de faptul că Ionuţ Negoiță a făcut publică ideea de a-i vinde o parte din club înainte de a avea un răspuns din partea lui.

Consideră că actualul finanțator a făcut-o doar ca să pună presiune pe el și pentru a-și îmbunătăți imaginea în fața suporterilor dinamoviști care l-au contestat în ultimele zile.

Mircea Rednic se află zilele acestea în Belgia, unde s-a operat din nou la picior.

Fostul antrenor al „câinilor” încearcă să găsească în Belgia potențiali investitori care să cumpere și restul acțiunilor deținute de Ionuţ Negoiță.

Romaniatv.net

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *