Extern

Momente de groaza in Elvetia. O tanara prostituata romanca, a fost omorata, violata si desfigurata!

Momente de groaza in Elvetia. O tanara prostituata romanca, a fost omorata, violata si desfigurata!Momente de groaza in Elvetia, unde o prostituata romanca, cu varsta de 18 ani, a fost ucisa cu cruzime de un barbat, iar acestea neaga acest lucru, relateaza spynews.ro.

Crima s-a produs acum doi ani, dar romanca doar acum un an distanta de la omor a fost identificata.

Barbatul avea varsta de 32 de ani, si lucra ca agent de securitate la granita dintre Franta si Elvetia, nimanui nu ii venea sa creada de gestul sau.

A omorat-o, dupa care a dus-o in padurea din estul Frantei, acolo de fapt a fost gasita, iar politia a gasit urme pe cadavrul ei de 26 de impunsaturi de cutit, asta arata la autopsie, iar moartea fetei a dus de la loviturile date pe fata fetei.

A fost prins de către poliție și pus sub arest.

Bărbatul nega cu vehemență întreaga situație, susținând că nu este vinovat de moartea fetei și că el doar a scăpat de cadavru.

Ce l-a dat de gol a fost ADN-ul găsit asupra româncei.

Acum, oamenii legii consideră cu au strâns suficiente dovezi pentru a-l băga pe criminal după gratii, condamnându-l pentru ucidere din culpă.

Totodată, a recunoscut că a făcut sex cu victima și că alte persoane ar fi vinovate pentru moartea fetei de 18 ani. 

„A recunoscut că a făcut sex cu victima.

A explicat că alte persoane ar fi ucis-o apoi, dar nu a spus nimic despre ei, nu i-a descris, nu a descris mașina, nici arma folosită”, susțin procurorii.

 

Citeste si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *