Showbiz

Monica Tatoiu a vrut să se sinucidă! Vedeta a mărturisit

Monica Tatoiu a făcut declarații șocante despre perioada neagră prin care a trecut! Vedeta a fost la un pas să-și pună capăt zilelor, după ce a dat naștere copilului său.

Monica Tatoiu a vrut să se sinucidă
Monica Tatoiu este una dintre cele mai controversate femei de afaceri din România. De-a lungul timpului s-a remarcat prin faptul că a făcut declarații uluitoare și că este o fire puternică care își dă cu părerea despre orice și are o atitudine de fier.
Deși este un exemplu pentru multe femei care o urmăresc, se pare că nu toată viața ei este de invidiat. Recent, vedeta a făcut declarații șocante despre una dintre perioadele când a suferit cel mai mult, fiind în depresie și având chiar și gânduri de sinucidere.

De curând, Monica Tatoiu și-a deschis sufletul în fața oamenilor și a mărturisit cele mai grele momente din viața ei. Afacerista a vorbit în despre viața personală, momentul când a devenit mamă, dar și care este acum relația cu fiul său. Monica Tatoiu a mărturisit că și-ar fi dat și viața atunci când fiul ei s-a îmbolnăvit, recunoscând că în acea stare de disperare se gândea doar să se arunce de la etajul spitalului, unde era internată alături de băiatul ei.
SURSA

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *