Showbiz

Morgana s-a reinventat! Cântăreața, colaborare bombă cu cel mai periculos manelist

Cântăreața Morgana, una dintre cele mai senzuale artiste din lumea manelelor, a decis să lanseze o nouă colaborare, iar cel ales pentru un duet de zile mari a fost unul dintre lîutarii considerați, cu adevărat, periculoși.
Mai exact, Morgana și Tzanca Uraganul se pregătesc de lansarea celei mai noi piese de-ale lor, melodie însoțită de un videoclip pe măsură, unul în care senzualitatea artistei să fie pusă în evidență la maximum.
După ce, în ultima perioadă, a preferat să se concentreze în alte direcții, Morgana a decis să se reinventeze și să cânte alături de unul dintre artiștii favoriți ai Youtube-ului românesc, Tzanca Uraganul. Mai mult decât atât, pentru colaborarea cu manelistul considerat unul dintre cei mai periculoși artiști de la noi, Tzancă Uraganul – măcar prin prisma relațiilor cu diverse clanuri interlope și înrudirea cu altele – Morgana a pus ”l-a bătaie” tot ce avea în materie de senzualitate. Astfel, după ce câteva săptămîni a tot umblat în diverse saloane de înfrumusețare, Morgana s-a prezentat la filmări cu un look care îi ascunde perfect vârsta, brunetă arătând mai bine decât o mulțime d epuștoaice care au jumptate din vârsta ei.
Mai mult chiar, Morgana nu a făcut rabat nici la felul în care s-a îmbrăcat în fața camerelor de luat vederi, artista luând decizia să se reinventeze și din acest punct de vedere, ținutele abordate fiind unele potrivite, parcă, pentru momente cât se poate de ferite de ”ochii publicului”.

”Când a apărut Morgana pe platou s-a făcut liniște, mai ales că mai toți de acolo erau bărbați. Apoi, golănește, dar în glumă, au și fluierat-o puțin. Ea s-a amuzat și le-a zis că vrea să termine repede filmările pentru că era destul de rece și nu are chef de vreo viroză, mai ales în nebunia asta cu coronavirusuluI”, ne-a spus unul dintre cei care au participat la filmarea videoclipului.

sursa