Publicatia Antena24.ro.

Inainte de Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a fost Bianca Hîncu


loading...

Inainte de Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a fost Bianca HîncuÎnainte de Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a fost Bianca Hîncu. Nu s-a deslușit misterul morții sale nici la mai bine de un an de când adolescenta a 17 ani a fost găsită, fără suflare, la marginea unei localități din Vaslui.

Adolescenta a dispărut de acasă la începutul lunii august, 2018. Câteva săptămâni mai târziu, chiar în prima zi de școală, trupul fetei a fost găsit la marginea localității Stănilești, județul Vaslui. Bianca avea doar 17 ani. Nici măcar acum, însă, expertiza medico-legală în cazul morții Biancăi Hîncu nu este finalizată.
După cazul Caracal, prietenii tinerei au răbufnit pe conturile de socializare.

„Măi, mai ştie cineva ceva de Bianca Hîncu? E moartă, ştiu, dar cauze, vinovaţi? Vedeţi ce înseamnă dacă Bianca de la Huşi nu a fost nepoata cuiva, cum a fost Alexandra de la Caracal, care să facă presiuni la autorităţi, la procurori, pentru adevăr şi dreptate? Au găsit-o moartă, (…) lumea a plâns şi cazul s-a terminat. Vinovaţi nu există.

(…) Dacã avea şi ea, săraca fată, un unchi cum a avut Alexandra Măceşanu, care nu s-a lăsat deloc şi a ajuns la TV cu cazul, poate că acum ştiam şi noi, proştii de rând, dacă a fost “ajutatã” să moarã şi de cine. Domnul doctor legist a uitat de cazul ei. Dacă avea şi ea pe cineva, care să bată la toate uşile, să vedeţi cum cazul era rezolvat. O concluzie: în România, dacă eşti mai mic şi nu ai niciun unchi, ia-ţi adio. N-ai şansă”, a spus Andreea, prietena Biancăi, potrivit vremeanoua.ro.

Între timp, reprezentanții IPJ Vaslui au anunțat că dosarul este în lucru, așteptându-se, încă, rezultatul expertizei medico-legale.

„Dosarul este în lucru, dar nu este finalizat. Se asteaptã expertiza medico-legalã, pentru a se putea finaliza dosarul.”

sursaCiteste si...


O femeie a fost amendată, chiar dacă avea declarația pe proprie răspundere

O femeie a fost amendată, chiar dacă avea declarația pe proprie răspundere

O femeie din Cluj a povestit cum a fost amendată de un jandarm pe motiv că declaraţia pe propria răspundere pe care o avea asupra ei „nu e bună”. Aceasta în ciuda faptului că era o versiune a Ministerului Afacerilor Interne descărcată de pe internet, susţine femeia. Clujeanca, co-proprietara unui...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *