Politica

Nelu Tătaru: „ Evoluția este îmbucurătoare, de la faza de platou s-a trecut în panta descendentă”

Nelu Tătaru „ Evoluția este îmbucurătoare, de la faza de platou s-a trecut în panta descendentă”
Nelu Tătaru „ Evoluția este îmbucurătoare, de la faza de platou s-a trecut în panta descendentă”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a vorbit la Digi24, răspunzând atacurilor venite dinspre PSD, prin vocea lui Lucian Romașcanu.

Acesta a afirmat la postul TV că ”va desface caracatița Unifarm”, dar și ”caracatița din tot sistemul medical”. Tătaru va realiza aceste două deziderate prin reforma sistemului public de sănătate.
Legat de o presupusă moțiune de cenzură a PSD-ului, ministrul a afirmat că Guvernul din care face parte tocmai a trecut printr-o pandemie și că nu îi este frică de acțiunea social-democraților. Nelu Tătaru a vorbit și de evoluția pandemiei din ultimele zile.
„Este cel mai mic număr de cazuri noi pe 24 de ore de la începutul pandemiei. Este cel mai mic număr de cazuri de persoane internate la terapie intensivă. Asta ne certifică faptul că suntem pe pantă descendentă. Urmează să gestionăm fiecare măsură de relaxare pe care am dat-o. Consider că vom merge pe acest drum favorabil în continuare. După evaluarea pe 14 zile a măsurilor de relaxare puse în practică, având în vedere rezultatul pozitiv, ne așteptăm la alt pachet de măsuri de relaxare în 15 iunie”, a declarat Nelu Tătaru pentru postul TV.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *