Actualitate

Noi detalii despre moartea avocatei din Iaşi

Apar noi detalii despre moartea celebrei avocate din Iaşi. Monica Cioată şi iubitul ei s-au certat rau în seara tragediei. Camerele de supraveghere din zona în care s-a produs tragedia au surprins discuţiile aprinse dintre cei doi.
Noi detalii despre moartea avocatei din Iaşi.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zona în care s-a produs tragedia, Monica Cioată şi iubitul ei s-au certat rău în noaptea tragediei. au ajuns acasă în jurul orei 4.00.
Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, Cei doi au ajuns acasă în jurul orei 4.00. Avocata se afla la volanul autoturismului pe care îl foloseau de obicei, iar iubitul ei în dreapta.

Bărbatul a coborât primul din maşină şi părea debusolat. Avocata a coborât după el şi s-a îndreptat spre uşa de intrare în bloc. A deschis-o, însă iubitul ei a ajuns-o din urmă. Când bărbatul ajunge lângă ea, Monica izbește ușa și pare că-l lovește.

Reamintim că vecinii celor doi au declarat că în seara producerii tragediei au auzit scandal. Mai mult decât atât, un vecin povestit că în jurul orei 4:00 s-a auzit un sunet ascuțit ce semăna cu cel produs de spargerea unui geam.

Mai mult decât atât, o vecină spune că din apartamentul în care locuiau cei doi s-a auzit la un moment dat un strigăt disperat.

„În noaptea respectivă ea a strigat: ‘nu fă asta, nu fă asta’. Nu știu de ce sau ce să facă, dar așa s-a auzit. A fost scandal mare între ei”, a precizat o vecină de-a celor doi

sursa

Citeste si...